Peste 1.200 de constănțeni, în autoizolare, marți seară. Cu circa 350 mai mulți ca la începutul zilei

Peste 1.200 de constănțeni sunt în autoizolare, marți seară, cu circa 400 mai mult decât la începutul zilei (la ora 10.00 erau 871 de persoane).

Prefectul George Niculescu a prezentat situația cazurilor de coronavirus în județ.

Este vorba despre:

  • 55 carantinați,
  • 1218 autoizolare,
  • 12 cazuri confirmate


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preotul Eugen Tănăsescu ia apărarea linguriței

mar mart. 17 , 2020
Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a postat, pe pagina sa personală de Facebook, un text în apărarea linguriței. Se întâmplă la scurt timp după ce presa a scris că IPS a împărtășit zeci de credincioși cu aceeași linguriță, în ciuda epidemiei de coronavirus și a faptului […]

V-ar putea interesa și: