Peste 100 de cumpărători în Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2

Ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord 2
Așa arată unul dintre apartamentele utilate, mobilate și vândute

Peste o sută de oameni și-au cumpărat un apartament sau o garsonieră în ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord 2, iar vânzările continuă.

Primele două blocuri din totalul de zece, care vor fi construite, sunt finalizate și vândute în totalitate.

În blocul al treilea, C3, care are în total 31 de apartamente și garsoniere, mai sunt disponibile numai două apartamente: la etajul 1 (suprafața 51,06 mp) și la etajul 3 (suprafața 76,95 mp), la prețul de 46.000 la alb sau 51.000 euro la cheie, respectiv 61.500 la alb, 68.500 euro la cheie.

În blocul 4, care are tot 31 de apartamente, mai sunt disponibile numai 3 garsoniere și 5 apartamente. Prețurile variază între 30.200 de euro pentru o garsonieră de 40,16 mp, la alb, și 110.700 euro, pentru un apartament de 124,38 mp, la cheie, utilat cu tot ceea ce este necesar.

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 va cuprinde, în total, zece blocuri. Primele două sunt gata și au fost deja vândute, ca și o foarte bună parte din al treilea. Cumpărătorii sunt atât din România, cât și din străinătate. Au cumpărat, pe lângă constănțeni, oameni din București, Tulcea, Galați, Argeș, Vâlcea, Prahova, dar și români din Germania și Italia.

Pentru detalii, dar și pentru a cumpăra, puteți suna la numărul 0726716566.

Apartamentele de aici au câteva avantaje care merită menționate:

  • Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare gratuit.
  • Fără rigips. Veți avea numai pereți din BCA, bine tencuiți.
  • Calitatea construcției. Betonul cu care se construiește este cel mai bun beton de pe piață, cumpărat de la o companie care îl vinde mai scump decât prețul mediu, dar cu motive bune: este singura firmă care curăță nisipiul înainte de procesul tehnologic, pentru a înlătura praful. De asemenea, dacă alții pun criblură în compoziție, aici veți găsi granit, ceea ce face structura mult mai rezistentă.
  • Constructorul are experiență. A lucrat în Israel mai mulți ani, a văzut cum se construiește solid și bine, a venit în România să aplice cunoștințele învățate acolo.
  • Ansamblul imobiliar este situat la 200 de metri de mare, deci vara puteți ajunge numaidecât să faceți o baie. E aproape și de drumul național spre Constanța, unde, în mod normal, ajungeți cu mașina în câteva minute.
  • Prețul este foarte convenabil pentru ce se oferă. O garsonieră are prețuri începând de la 30.200 euro sau 35.800 euro, la cheie (o suprafață de 40,16mp), iar apartamentele de două camere la alb pot fi achiziționate începând de la 38.300 de euro sau 45.500 euro la cheie (o suprafață de 51,06 mp).  La apartamentele cumpărate la cheie, baia este utilată. De fapt, nu mai trebuie să vă aduceți decât mobila.
  • Locuințele au dimensiuni medii, nici prea mari, nici prea mici. Dacă doriți însă suprafețe mai mari puteți achiziționa apartamente, la ultimul etaj, care au 124,38 mp, la un preț de 93.300 euro la alb sau 110.700 euro la cheie.
  • Toate locuințele sunt branșate la curent electric. În momentul în care cumpărați, veți beneficia de curent electric, rețea de apă și de canalizare, cablu TV și internet.
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O avarie a CET Palas a lăsat o parte din Constanța fără apă caldă

Thu Jul 4 , 2019
Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 04.07.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 65, 71, 72. În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: bd. Ferdinand, […]
electrocentrale sa cet palas