Peste 12.000 de oameni au petrecut noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, Constanța VIDEO

La Constanța, de Revelion a fost Festival. Peste 12 000 de oameni au petrecut noaptea dintre ani în Piața Ovidiu.

Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White au creat o atmosferă electrizantă, iar concertele au fost însoțite de un show deosebit de lasere si alte efecte speciale.

Piața Ovidiu s-a transformat într-o petrecere în aer liber, unde oamenii au dansat, au cântat, s-au îmbrățișat și s-au bucurat de superbul foc de artificii de la miezul nopții. A fost spectacol de lumini pe cerul Constanței, când artificiile au fost lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice au fost sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Martina Navratilova, diagnosticată cu două tipuri de cancer

lun ian. 2 , 2023
Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer: la gât şi la sân. „Ghinionul acesta dublu e serios, dar reparabil,” a declarat Martina Navratilova, notează The Times. Fosta tenismenă americană cu origini cehoslovace va începe tratamentul în luna ianuarie.  „Sper la un deznodământ favorabil. […]

V-ar putea interesa și: