Peste 155.000 de euro falși ar fi urmat să intre în circuitul financiar

Polițiștii au realizat 23 de percheziţii, miercuri, în Bucureşti şi în 16 judeţe, la persoane care pun în circulaţie bancnote contrafăcute. Au descoperit şi ridicat 155.300 de euro care ar fi urmat să intre în circuitul financiar.

„La data de 29 martie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova, Ilfov, Dolj, Dâmboviţa, Vâlcea, Caraş-Severin, Timiş, Bihor, Sălaj, Maramureş, Cluj, Sibiu, Mureş, Iaşi, Giurgiu şi Botoşani, pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor care pun în circulaţie bancnote contrafăcute”, anunţă IGPR.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 155.300 de euro, în bancnote din cupiură de 50 de euro, 100 de euro şi 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat să intre în circuitul financiar.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere şi au fost audiate 21 de persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Alba lulia, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Iaşi, poliţiştilor din cadrul serviciului de combatere a criminalităţii organizate Ilfov, Dâmboviţa, Vâlcea, Caraş-Severin, Sălaj, Maramureş, Sibiu, Giurgiu, Botoşani, Gruparea de Jandarmi Mobila „Burebista” Braşov, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, Poliţia Oraş Chişineu-Criş şi Secţia 3 Poliţie Rurală Chişineu-Criş.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: „OMV-Petrom va intra în zona companiilor taxate pentru profitul în exces obținut”

mie mart. 29 , 2023
Ca urmare a creșterii artificiale a prețurilor produselor energetice, OMV-Petrom va intra în zona companiilor taxate pentru profitul în exces obținut, a anunțat deputatul PNL Marian Crușoveanu. „În cadrul Camerei Deputaţilor, am adoptat proiectul de lege prin care se instituie contribuţia de solidaritate pentru societăţile care au activitate privind extracţia […]
marian crusoveanu

V-ar putea interesa și: