Peste 16.000 de constănțeni, pe listele de așteptare pentru un vaccin. Ce ser se folosește în fiecare centru

vaccinare-covid-constanta-18

Peste 16.000 de constănțeni erau înscriși, marți, la amiază, pe listele de așteptare pentru un vaccin. Mai exact, 16.297, dar datele se modifică în fiecare minut.

Evident, cei mai mulți erau în municipiul Constanța, la Centrul Expozițional. Aici se folosesc serurile produse de Pfizer și de AstraZeneca.

Interes mare pentru vaccinare este și în centrul din Valu lui Traian, unde pe lista de așteptare sunt deja peste 1.000 de oameni.

În Năvodari, Ovidiu, Cogealac și Techirghiol se vaccinează cu Moderna.

Ce ser se folosește în fiecare centru și câte locuri erau pe listele de așteptare, potrivit vaccin.live, puteți vedea mai jos.

Pentru a vă înscrie pe lista de așteptare folosind platforma, dați click AICI. Pentru sprijin în vederea programării prin telefon sunați la numărul unic național 021.414.44.25.

Articole similare:

Decizie de ultimă oră a României în legătură cu vaccinul AstraZeneca

S-a depășit pragul de 1.000 de elevi constănțeni bolnavi de covid

Personalul medical din centrele de vaccinare este neplătit de la începutul anului

Județul Constanța mai are numai 4 locuri libere la Terapie Intensivă
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Apel Polaris: „Nu aruncați mănușile și măștile de protecție în sacii destinați colectării selective pentru deșeurile reciclabile”

mar mart. 16 , 2021
Pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19, Polaris M. Holding își desfășoară activitatea în condiții normale. „Atât activitatea de salubrizare, cât și cea de colectare separată reprezintă prioritatea noastră. Polaris M. Holding are obligativitatea de a asigura colectarea separată a deșeurilor din gospodăriile dumneavoastră.”, spun reprezentanții firmei de salubrizare. Aceștia fac […]
polaris

V-ar putea interesa și: