Peste 1750 de liceeni au vizitat Universitatea Ovidius din Constanța în cadrul Zilelor Porților Deschise

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, în perioada martie – mai 2023, Zilele Porților Deschise, o campanie amplă de promovare a ofertei educaționale, în care peste 1750 de liceeni din județele Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Brăila, Vrancea au vizitat cele 16 facultăți din cadrul UOC.

În decursul celor două luni ale campaniei, au fost organizate peste 60 de vizite personalizate, în funcție de interesul manifestat de elevii din fiecare clasă și liceu din cele șase județe. Reprezentanții facultăților din cadrul UOC le-au prezentat tinerilor detalii legate de admiterea din acest an, le-au oferit informații despre programele de studii, burse în străinătate și spațiile de cazare. De asemenea, liceenii au vizitat săli de curs și laboratoare și au participat la activități alături de studenți și cadrele didactice.

„Le mulțumim elevilor și profesorilor care au vizitat universitatea noastră pentru deschiderea și interesul față de facultățile din cadrul UOC. Fiecare întâlnire a reprezentat o bună ocazie pentru ca liceenii să înțeleagă și să analizeze oferta noastră educațională. Sperăm că pe cei mai mulți dintre ei informațiile primite îi vor ajuta în decizia de a-și continua studiile la Universitatea Ovidius din Constanța”, precizează conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Admiterea 2023 se va desfășura în două sesiuni, care vor avea loc în perioadele 6 iulie – 4 august, respectiv, 4 – 15 septembrie.

Detalii suplimentare despre oferta educațională, criteriile de admitere și calendarul admiterii pentru fiecare facultate din cadrul UOC sunt disponibile pe website-ul https://admitere.univ-ovidius.ro/, prin intermediul căruia va putea fi realizat și accesul la platforma de admitere.

Pentru sesiunile de admitere din lunile iulie și septembrie 2023, tinerii se vor putea înscrie online,  la studii universitare de licență, master sau doctorat,  în funcție de rezidență – în calitate de: cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români și etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetățeni străini.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Haine contrafăcute, de vânzare în Mamaia

mar iun. 6 , 2023
În perioada minivacanţei de Rusalii jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au descoperit, în staţiunea Mamaia, doi comercianţi care ofereau spre vânzare peste 200 de articole vestimentare şi accesorii inscripţionate cu însemne similare cu cele ale unor mărci înregistrate renumite. Cei doi comercianţi nu deţineau acte de provenienţă […]

V-ar putea interesa și: