Peste 2.500 de pachete de țigări de contrabandă, depistate la bordul unei nave în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, la bordul unei nave acostată în Portul Constanța, 2.560 pachete cu ţigări, ascunse și nedeclarate.

În data de 22.04.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat controlul de frontieră asupra unei nave sub pavilion Honduras, acostată în Portul Constanța.
În urma efectuării controlului, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, în cabina unui marinar, 2560 de pachete cu țigarete, diverse mărci.
Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța și a fost aplicată o sancțiune contravențională de 5.000 lei pe numele unui marinar de pe navă, cetăţean sirian.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ultimul drum pentru Nicolas, tânărul de 21 de ani care a murit în accidentul rutier din Mamaia

Sat Apr 23 , 2022
Nicolas, tânărul de 21 de ani carea a murit joi într-un accident rutier în Mamaia, va fi înmormântat astăzi. S-a stins sub privirile mamei și ale fratelui său, ajunși într-un suflet la locul tragediei. Medicii au încercat să-l resusciteze zeci de minute în șir, dar impactul cu stâlpul de beton […]