Peste 2.500 de pacienți au ajuns la URGENȚĂ

Spitalul Judetean Constanta ambulatoriu

În perioada minivacanței  (15-20 august 2018), la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța au fost investigați 2502 pacienți.

Dintre aceștia, au fost spitalizați 491. Cele mai multe internări au fost făcute în secțiile Pediatrie (131), Obstetrică – Ginecologie (81) și Cardiologie (37) . Din totalul pacienților înregistrați la UPU în intervalul mai sus menționat, cei mai mulți sunt minori ( 98 cu vârste cuprinse între 0 și 1 an, 682 cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani). Majoritatea copiilor investigați de medicii din cadrul UPU prezentau vărsături, dureri abdominale sau scaune diareice.

Din cele 5 zile la care facem referință, cele mai multe prezentări au fost înregistrate în perioada 16.08, ora 08.00-17.08, ora 08.00. In aceste 24 de ore personalul medical a investigat 520 de pacienți din care, 120, au fost internați .


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 40 de dosare penale pentru trafic de droguri pe litoral

lun aug. 20 , 2018
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au constatat în flagrant delict, în 5 zile, 53 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc. În perioada […]

V-ar putea interesa și: