Peste 20 de angajați ISU îl caută azi pe rusul dispărut în Marea Neagră

Peste 20 de angajați ISU îl caută azi pe rusul dispărut în Marea Neagră

ISU Constanța a anunțat că azi, 21 septembrie, începând cu ora 08.30, s-au reluat căutările persoanei dispăruta în mare, care practica sporturi nautice în Costinești.

Intervin 4 ASCAF ((autospeciala scafandrilor de la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție), cu un ofițer și 22 de subofițeri, precum și ambarcațiunea CBRN (Chemical, biological, radiological and nuclear defence – riscurile chimice, biologice, radiologice şi nucleare).

Reamintim că un bărbat de naționalitate rusă a dispărut pe 18 septembrie în Marea Neagră, în dreptul epavei Evanghelia din Costinești. A ieșit pe mare să facă windsurfing și nu s-a mai întors.

Bărbatul dispărut are  49 de ani și era cazat la o pensiune din Costinești. Potrivit martorilor, kite-surful-ul său avea o velă roșie transparentă, iar el purta un sort galben și vesta roșie. Orice indiciu aveți despre bărbatul căutat sunteți rugați să apelați numărul unic de urgență 112 sau Serviciul MRCC la numărul  0241/61.59.49. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Putin a anunțat mobilizarea parţială militară în Rusia

Wed Sep 21 , 2022
Preşedintele rus Vladimir Putin tocmai a anunţat mobilizarea parţială militară în Rusia, potrivit BBC. Putin a avertizat că Rusia va folosi toate mijloacele pe care le are la îndemână, adăugând că aceia care încearcă să utilizeze şantajul nuclear împotriva Rusiei vor descoperi că lucrurile se pot întoarce împotriva lor. El […]
vladimir putin