Peste 220 de câini strânși de pe străzile Constanței așteaptă să fie adoptați

Primăria Constanța a anunțat că, în acest moment, 226 de câini salvaţi de pe stradă, bătrâni sau pui, câini de toate mărimile, culorile, câini loviţi de maşini, bătuţi, abuzaţi sau abandonaţi așteaptă în adăpostul pentru animale abandonate din Constanța, singura casă pe care au cunoscut-o vreodată, să își găsească o familie. 

Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

„Salvarea unui cățel este o decizie pe care nu trebuie să o luați cu ușurință, pentru că vă va marca tot restul vieții. De aceea, gandiți-vă foarte bine înainte de a face acest pas. O altă ființă va depinde de dumneavoastră de acum înainte. Dacă v-ați asumat răspunderea îngrijirii unui câine preluat de la padoc, vă rugăm să nu îl lăsați liber, din nou, pe străzi. Abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.”, a anunțat Primăria Constanța.

Persoanele interesate sunt așteptate la Adăpostul de animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori, nr.11(fostă strada Vârful cu Dor, nr.5) sau pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0733.045.213.

Programul cu publicul este următorul:

  • luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;
  • joi – 09:30 – 17:30; 
  • sâmbătă și duminică – închis.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A murit o îndrăgită profesoară de română

Mon Jun 27 , 2022
Doliu în învățământ. Ioana Bud, fostă profesoară de limba și literatura română în cadrul Școlii gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanța, a încetat din viață. Pe 24 iunie, împlinise 75 de ani. Ioana Bud a absolvit Universitatea București și era membru al Societății de Haiku Constanța, membru al Cenaclului […]