Peste 250 de jandarmi sărbătoresc Ziua României în stradă

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, jandarmii constănţeni vor participa în data de 1 decembrie la ceremoniile militare şi religioase organizate cu acest prilej în judeţul Constanţa.

Astfel, jandarmii vor defila alături de celelealte forţe, la festivităţile ce se vor desfăşura în Constanţa şi Năvodari, iar reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa vor depune coroane de flori.

Totodată, peste 250 de jandarmi constănţeni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor asigura măsurile de ordine publică la festivităţile organizate la Constanţa, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Cernavodă, Hârşova, Eforie şi Limanu, în scopul desfăşurării acestora într-un climat de ordine şi siguranţă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mesajul președintelui CJ Constanța, Horia Țuțuianu, cu ocazia Centenarului

Sat Dec 1 , 2018
Trăim un moment istoric în care celebrăm două mari evenimente: 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă și 100 de ani de la Marea Unire, când se îndeplinea idealul multor generații ce au luptat pentru a trăi într-o Românie unită, alături de frații lor. „Pe-al nostru steag […]
Marius Horia Țuțuianu