Peste 29.000 de constănțeni s-au vaccinat până acum. Numărul celor care nu au folosit platforma este secret!

vaccinare

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a recunoscut că 30% din vaccinările împotriva covid-19 s-au făcut în afara platformei pusă la dispoziție pentru toți muritorii.

Am încercat să aflăm care este situația la nivelul județului Constanța. Mai exact, câte persoane s-au vaccinat în total, câte s-au înscris pe platformă și câte în afara ei. Am adresat întrebări oficiale atât Guvernului României, cât și Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, care este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Am primit răspuns de la DSP Constanța, via Prefectură.

„Până la data de 2 februarie 2021 pe raza județului Constanța au fost vaccinate 29.048 de persoane. Cele care nu apar în platforma națională de vaccinare dar au fost vaccinate reprezintă persoanele din centrele rezidențiale și medico-sociale, persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile și persoanele aflate în România pentru derularea studiilor sau exercitarea profesiei și care nu dețin o carte de identitate.”, au precizat reprezentanții DSP Constanța și ai Prefecturii.

Așadar, numărul celor care s-au vaccinat în afara platformei este secret.

Citește și:

România nu este o țară adevărată, este o distopie comunistoidă

Primele doze de vaccin de la Moderna se distribuie miercuri în țară

Creștere ușoară a cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța

Număr ridicol de teste PCR efectuate în Constanța, în ultimele 24 de ore

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cifrele la zi ale pandemiei: 23.287 teste, 2.676 cazuri, 111 decese

Tue Feb 2 , 2021
În urma testelor efectuate la nivelul României, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.676 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]
incidenta-2-februarie