Peste 300 de apartamente vândute în Zen Residence. Mai sunt foarte puține disponibile

Proiectul Zen Residence prinde contur pe zi ce trece. Dezvoltatorul imobiliar a anunț că este tot mai aproape de definitivarea acestuia.

S-a depășit deja pragul de 300 de apartamente vândute. Mai sunt foarte puține disponibile.

Dacă doriți detalii puteți să programați o întâlnire sau suna la numărul de telefon 0760 34 34 34 pentru mai multe detalii.

Zen Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța și, în același timp, unul care oferă cel mai mult viitorilor locatari.

Promoție la Zen Residence: avans 25%, rate la dezvoltator cu dobândă 0! VIDEO

Cristian Hagi 2022-08-10

Zen Residence, unul dintre cele mai frumoase ansambluri imobiliare din Constanța, vă așteaptă cu o oferă în lunile august și septembrie.
Arhitectura blocurilor din Zen Residence este spectaculoasă

Zen Residence, unul dintre cele mai frumoase ansambluri imobiliare din Constanța, vă așteaptă cu o oferă în lunile august și septembrie.

Vă puteți cumpăra un apartament de două, trei sau patru camere cu un avans de numai 25%, iar restul sumei o puteți plăti în rate, direct la dezvoltator, cu dobândă zero! Scăpați astfel și de drumurile la bancă, dar și de comisioanele percepute de aceasta.

Atenție, însă: promoția este limitată.

O vizionare a apartamentelor și detalii puteți obține direct la Zen Residence, pe strada Genova nr. 6. Acolo veți găsi și biroul de vânzări. De asemenea, puteți suna și la 0760343434.

Zen Residence este unul dintre cele mai noi ansambluri imobiliare din Constanța și, în același timp, unul care oferă cel mai mult viitorilor locatari. Mai jos puteți vedea un scurt reportaj realizat la fața locului de către o echipă Constanța 100%.

https://youtube.com/watch?v=8vRKy1P-FGQ%3Ffeature%3Doembed

Blocurile au parcare subterană, pe hol găsim marmură și inox, tâmplăria este adusă din Germania, lifturile sunt Kone, finlandeze, unele din cele mai bune din lume. Între blocuri vor fi o adevărată grădină dotată cu piscine ornamentale și plante special selectate, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de spor multifuncțional, dar și spații unde vă puteți hrăni câinii și pisicile. O atmosferă cu adevărat ZEN.

Veți admira cu siguranță și arhitectura, cu totul diferită față de monotonia cu care suntem obișnuiți, dar și combinația între fațadele ventilate și cele clasice.

Au cumpărat aici și constănțeni, care locuiesc în noile apartamente, dar și oameni din întreaga Românie și nu numai. De pildă, au achiziționat apartamente în Zen Residence români din Europa și chiar din Dubai.

Mai jos puteți vedea un scurt reportaj realizat la fața locului de către o echipă Constanța 100%.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Țesături de contrabandă din Pakistan pentru Ucraina via România

mie oct. 12 , 2022
Ieri, 11 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Pakistan, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 10.382 metri […]

V-ar putea interesa și: