Peste 4.300 de elevi din Constanța învață în sistem on-line

elevi scoala online

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat că, potrivit datelor transmise de către managerii unităților de învățământ preuniversitar din județ, până la această oră se înregistrează următoarea situație:

⁃ 265 elevi confirmați cu covi;
⁃ 82 personal didactic și nedidactic;
⁃ 188 clase on-line;
⁃ 4366 elevi on-line.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creatorii Neversea și Untold pregătesc un nou concept de divertisment pentru Poiana Brașov

joi sept. 30 , 2021
După crearea a două din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca și Constanța, creatorii UNTOLD și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri, din Europa. O destinație de wellness și entertainment […]

V-ar putea interesa și: