Peste 50.000 de oameni la festivalul Enisala – Unitate la Cetate

Peste 50.000 de oameni la festivalul Enisala - Unitate la Cetate

Enisala – Unitate la Cetate a adus, în trei zile de festival, peste 50.000 de oameni în zona celei mai frumoase cetăți din Dobrogea de Nord.

Peste 10.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului, peste 20.000 au ajuns la Enisala sâmbătă seara, iar în ultima zi de spectacole numărul participanților a fost estimat la peste 23.000.

Spectacolele oferite de formații apreciate ale scenei românești au creat, la Enisala, o atmosferă unică în ceea ce privește evenimentele organizate până acum la Tulcea.

Vunk, Cargo și Voltaj au fost trupele care au închis cele trei zile dedicate publicului tulcean (și nu numai) și care s-au bucurat de un public spectaculos, care a animat atmosfera de la poalele cetății Enisala și care a cântat, alături de îndrăgiții artiștii, cele mai cunoscute piese ale acestora.

În finalul festivalului, zeci de mii de oameni au cântat și au dansat „ca la 20 ani“, convinși să revină aici, la cetatea Enisala, și la ediția următoare. 

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Minunea din Spitalul Hârșova. Medicii sunt încrezători

mar aug. 23 , 2022
Un copil de numai 500 de grame s-a născut în Spitalul Orășenesc Hârșova. A venit pe lume după doar 24-25 de săptămâni de sarcină și avea o lungime de 25 de centimetri. Cadrele medicale spun că mama, însărcinată în cinci luni, s-a prezentat marți la spital în jurul orei 7:00. […]

V-ar putea interesa și: