Peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în vacanța de Rusalii

Peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în vacanța de Rusalii și câteva sute de mii își vor petrece vacanța în România, a anunțat miercuri Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR).

„Cele mai solicitate sunt locațiile de 3 si 4* care oferă facilitați si servicii suplimentare pentru confortul turiștilor – indiferent de preț.

Un număr foarte mare de locații de 4* si-au epuizat complet locurile de cazare cu multe săptămâni înainte, iar in cele mai cunoscute stațiuni montane si in Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%

Peste 70.000 de turiști așteptați pe Litoral in VACANTA de Rusalii!

Continuă ritmul foarte bun de rezervări și pentru această perioadă, dar și pentru întreaga vară.”, a declarat Corina Martin, secretar general al federației.

Cea mai solicitată stațiune este, potrivit sursei citate, Mamaia.

Aici, tarifele pornesc de la 135 Ron/cameră/noapte în hoteluri de 3* (tarif fără mic dejun), până la 220 Ron/camera în hoteluri de 4*, cu mic dejun inclus si până la 500 Ron/noapte/cameră pentru cazare in regim All Inclusive

Pe al doilea loc se clasează Eforie, unde tarifele pornesc de la 99 Ron/camera/noapte în locații de 3* și ajung la 500 Ron/camera/noapte in regim All Inclusive.

Urmează sudul litoralului, cu stațiuni precum Venus sau Saturn.

Recomandare: Vrei să-ți petreci vacanța în Constanța sau Mamaia? Trebuie să plătești o taxă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte locuințe s-au construit în România și pe ce loc este județul Constanța

mie mai 31 , 2023
În anul 2022, în România au fost date în folosinţă 73338 locuinţe, în creştere cu 1933 locuinţe, faţă de anul 2021. Cele mai multe locuinţe au fost construite în judeţele: Bucureşti (12249 locuinţe), Ilfov (9079), Cluj (6079), Timiş (5864), Braşov (4440), Constanţa (4173) şi Iaşi (2992), potrivit datelor furnizate de […]

V-ar putea interesa și: