Peste 7000 de turiști israelieni vin în vacanță pe litoral și în Delta Dunării

turisti israel

Ieri, 21 iunie, a aterizat primul zbor charter Tel Aviv – Constanta al acestui sezon. In aceasta vara, pe litoral vor ajunge 7000 de turisti israelieni, 80% dintre acestia in statiunile Mamaia si Navodari.

„Continuăm proiectul cu Meshek Wings şi anunţăm oficial că în această vară vom avea 3 chartere/săptămână, şi aprox. 7000 turişti israelieni vor ajunge pe litoral în staţiunile Mamaia, Năvodari si Eforie. Asociaţia Litoral – Delta Dunării a continuat si in acest an campania de promovare in Israel, am participat, din nou, la targul de turism de la Tel Aviv, am realizat primiele brosuri si filmul de promovare in ebraica. Acesta este un proiect de succes, prin care am dovedit că, desi Romania nu are un buget de promovare de turism la nivel guvernamental, noi reusim sa atragem incoming cu o creştere spectaculoasă de turişti israelieni pe litoralul românesc, exclusiv din resurse locale proprii, si anume din bugetul operatorilor de turism din Mamaia si din Satul de Vacanta, administrat de Asociatia Litoral- Delta Dunarii. Prin acest proiect independent al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, finanţat din bugetul taxei de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanta, am reuşit să atragem interesul unui touroperator străin, care a avut încredere în produsul turistic „litoralul românesc”, desi provine de pe o piaţă externă pe care nu am avut-o niciodată în această destinaţie. Litoralul este capabil să ofere servicii de calitate, iar cele 3 chartere pe săptămână sunt dovada că suntem capabili să susţinem aceste servicii de calitate. Estimam venituri de peste 7 milioane USD pentru operatorii de turism de pe Litoral – hotelieri, restaurante, operatori de agrement, shopping etc. Multumim pentru incredere companiei Meshek Wings si dlui Meidan Butnaru”, a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

„Anul acesta continuăm proiectul cu Mamaia, în care avem încredere, şi am demarat ieri, 21 iunie, zborurile charter Tel Aviv – Constanta, cu trei sosiri pe saptamana (martea, joia si duminca), dar practic am inceput din luna mai, odata cu primele grupuri de turisti adusi in programe de circuit in Romania , in care combinam muntele cu marea. Meskeg Wings va aduce in Romania, in acest an, peste 35.000 de turisti iraelieni. Multumim Asociatiei Litoral- Delta Dunarii pentru implicarea in promovarea statiunii Mamaia si a Litoralului romanesc in Israel si pentru parteneriatul si sustinerea pe care ni le acorda” – Meidan Butnaru, Director Operational si Comercial Meshek Wings.

În 2015 au ajuns pe litoral 4500 turişti israelieni, care au consumat servicii turistice în valoare de 4,5 milioane USD pentru pachete de vacanţă şi excursii opţionale la atracţiile din Constanţa şi Tulcea.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Local Peștera va fi validat vineri

mie iun. 22 , 2016
Noul Consiliu Local al comunei Peștera va fi validat vineri, 24 iunie. Potrivit anunțului făcut de Consiliul Județean Constanța, evenimentul este programat la ora 10.00, în Căminul Cultural din localitate. Consiliul Local din Peștera este format din 13 persoane. Primarul comunei a fost ales Marius-Liviu Petre, care a candidat independent. […]

V-ar putea interesa și: