Peste două nopți se introduc două noi sensuri unice în Constanța

În cartierul Tomis Nord din municipiul Constanța continuă procesul de resistematizare a traficului rutier.

Astfel, începând cu noaptea de miercuri, 10 iulie 2024, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava. Pe strada Adamclisi, circulația rutieră va fi permisă dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Nota editorului: În prima variantă a știrii, în titlu a apărut informația eronată: „sensuri giratorii” în loc de „sensuri unice”. Ne cerem scuze pentru eroare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Peste două nopți se introduc două noi sensuri unice în Constanța

  1. Titlul articolului este greșit. Trebuia să fie doua sensuri unice in loc de doua sensuri giratorii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unde se află bena pentru colectarea deșeurilor voluminoase

lun iul. 8 , 2024
Polaris M Holding a anunțat că, în săptămâna 08-14 iulie 2024, bena pentru colectarea deșeurilor voluminoase este amplasată lângă platforma 467, str. Productelor, bl F 1B. Ce depozităm în aceste bene: Mobilier vechi: canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc. Ce nu depozităm în aceste […]

V-ar putea interesa și: