Peste o mie de pacienți au ajuns în urgența Spitalului Județean Constanța

spitalul judetean constanta1024 pacienți au fost înregistrați în weekend la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța. Dintre aceștia, 272 au fost internați în spital. Cele mai multe cazuri, peste 850, au fost repartizate pe COD VERDE, în vreme ce cazurile al căror risc vital a fost evaluat ca fiind imediat, cât şi cele pentru care exista un risc de agravare rapidă au fost repartizate pe codurile ROȘU și GALBEN (20- cod roșu și 121- cod galben). Cei mai mulți pacienți au fost internați la Pediatrie-60, Obstetrică-Ginecologie – 52, Medicină Internă 1 și 2 – 33, Cardiologie -26 și Neurologie -19 .

Pe categorie de vârstă, prezența a fost crescută în rândul copiilor dar și adulților cu vârsta > 65 ani (251 pacienți cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani și 152 > 65 ani) . În același interval, la UPU au fost aduși 44 pacienți cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 luni și 5 nou născuți cu vârsta cuprinsă între 0-30 zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preotul care i-a fost ucenic lui Arsenie Papacioc, „patriarhul oamenilor simpli”, conduce un Jaguar de lux

lun oct. 30 , 2017
Există unii preoți din Constanța (nu mulți) care conduc adevărați bolizi, mașini pe care oamenii cu venituri normale nu și le permit nici dacă muncesc o viață. Una dintre aceste mașini la bordul căreia se urcă un slujitor al Domnului este un Jaguar F-Pace, al cărei preț de catalog pornește […]

V-ar putea interesa și: