Peștera are echipă de fotbal. A debutat cu victorie în campionat. GALERIE FOTO

CS Pestera (6)

Una dintre doleanțele locuitorilor comunei Peștera încă din perioada campaniei electorale a fost reînființarea echipei locale de fotbal. Pe perioada verii, Primăria Peștera a făcut toate demersurile necesare pentru înscrierea echipei în campionat. De asemenea, s-au luat măsurile corespunzătoare pentru amenajarea suprafeței de joc și montarea unei gard împrejmuitor.

Gard teren fotbal Pestera

Totodată, au fost demarate discuțiile cu investitori locali pentru susținerea financiară a echipei pe principii de maximă transparenta în asa fel încât implicarea primăriei din acest punct de vedere sa fie minimă.

La primul meci din campionat au fost prezenți circa 200 de spectatori de toate vârstele , fiind de remarcat modul civilizat în care aceștia și-au susținut echipa. De altfel, și jocul propriu-zis s-a desfășurat într-un fair-play desăvârșit. CS Peștera a reușit să învingă pe Înfrățirea Cogealac, în prima etapă a Ligii a VI-a, seria Nord. Scorul final a fost 4 – 2 (1 – 2 la pauză). George Ștefan a reușit un hat-trick pentru Peștera, al patrulea gol fiind marcat de Radu Niță.

”Am fost încântați să asistam la un adevărat spectacol, pentru care, dincolo de scor, țin sa felicit întreaga echipa pentru modul în care s-a mobilizat, s-a dăruit și a luptat pana în ultimul minut de joc. Cinste jucătorilor,  antrenorilor, staff-ului administrativ,  dar și spectatorilor pentru modul exemplar în care s-au prezentat astăzi”, a declarat primarul Marius-Liviu Petre.

Acesta a precizat că echipa este nou înființată, iar toți componenții acesteia provin în urma selecției realizate recent. Au existat și câteva cazuri de jucători transferați, dar chiar și aceștia au participat la selecții.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Peștera are echipă de fotbal. A debutat cu victorie în campionat. GALERIE FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

IN MEMORIAM. Un an de la plecarea dintre noi a lui Marius-Daniel Fripis

Mon Aug 29 , 2016
Ziua de 29 august 2015 va rămâne pentru totdeauna în sufletele pompierilor constănțeni ca o dată de referință, cu o importantă încărcătură emoțională, o zi tristă, pentru că unul dintre noi, dintre salvatori, sublocotenentul (post-mortem) FRIPIS MARIUS-DANIEL, și-a pierdut viața în linia întâi, la datorie, în timpul unei misiuni. Pompierul […]