Petrache Aleus Iulian, noul președinte al PPU (social-democrat)

Petrache Aleus Iulian

Filiala Partidului Puterii Umaniste (social-democrat) din județul Constanța are, începând de joi, 3 octombrie, un nou președinte: Petrache Aleus Iulian.

Acesta este expert în cadrul CERONAV (Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale) și cu o bogată experiență în siguranța pentru platforme maritime, Petrache Aleus Iulian face parte din echipa umaniștilor.

„Mă simt onorat să fiu membru al acestui partid. Doctrina partidului este în strânsă legătură cu interesele cetățenilor și ale României, fiind nici de stânga, nici de dreapta – aspect care m-a determinat să mă alătur efortului depus de acest partid pentru crearea unor politici pentru toți românii”, a declarat acesta.

PPU-SL s-a născut, în 2015, pe ruinele lui rămâne vechiul Partid Conservator, controlat de Dan Voiculescu.

În august 2014 Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).[11] Acesta a fost liberat condiționat din închisoare în iulie 2017, după 2 ani și 11 luni, deși prejudiciul nu a fost achitat

Iată și comunicatul comitetului de inițiativă al noului PPU-SL:

„Luni, 8 iunie 2015 la Tribunalul Bucureşti au fost depuse actele pentru înfiinţarea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este un partid nou, fondat de tineri care cred si sustin doctrina umanista fondata de profesorul Dan Voiculescu in 1992, precum si de lideri marcanti ai PC.

Doctrina umanista este potrivită momentului şi poporului român, fiind singura care poate determina, credibil si consistent, o schimbare fundamentala. Această doctrină oferă repere teoretice şi practice pentru soluţionarea contradicţiilor majore manifestate în cadrul societăţii contemporane.

Esenta doctrinei umaniste este aceea ca natura umana este la baza tuturor lucrurilor.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) s-a născut din nevoia cetăţenilor României de a se regăsi, doctrinar şi organizatoric, într-o forţă politică puternică de centru, adresata clasei de mijloc, romanilor care in ultimii ani au suferit in tacere, au pierdut, au fost invrajbiti, umiliti si sacrificati.

Acest partid se adreseaza clasei de mijloc, fie ei profesori, medici, functionari, politisti, antreprenori sau pensionari, toti cei care au demonstrat ca sunt capabili sa fie proprii lor stapani.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) isi propune dezvoltarea clasei de mijloc în România şi promovarea capitalului autohton.

In egala masura, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) urmareste redescoperirea valorilor astfel incat criteriul valorii umane sa fie mijlocul de selectie in societate, inclusiv in politica.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vocea constănțeanului: „Se scot pomii din pământ!”

vin oct. 4 , 2019
O cititoare a ziarului Constanța 100% ne-a scris să ne semnaleze o situație care o deranjează foarte tare. Se scot pomii din pământ, spune dumneaei. „În zona Tomis 2, se scot pomii pentru a se monta aparate de gimnastică.” Aceasta ne-a trimis și fotografia pe care o vedeți, făcută azi, […]

V-ar putea interesa și: