„Petrecerea cu baloane”, distracția copilăriei la Eforie Aqua Park

Adulți sau copii, toată lumea iubește baloanele. Un motiv în plus să participați duminică, 1 septembrie, la „Petrecerea cu baloane”, organizată de Eforie Aqua Park.

Da, ați citit bine! Va fi un regal al baloanelor: mici, mari, cu heliu, modelabile, din săpun, din latex sau plutitoare pe apă, de toate culorile, formele și mărimile. Chiar dacă vara este pe sfârșite, cel mai mare parc din sudul litoralului continuă seria petrecerilor tematice. 

Distracția copilăriei va face furori la Eforie Aqua Park. Coloratele, inofensivele și jucăușele baloane îi vor captiva pe copii și pe părinți deopotrivă. Sute de baloane vor pluti în aer și pe apă, iar vizitatorii parcului acvatic își vor petrece ziua într-un mod inedit. Atmosfera de vacanță va fi completată cu animație, muzică bună și concursuri de spart baloane.  

Turiștii și constănțenii care vor ajunge duminică la Eforie Aqua Park, se vor bucura atât de baloanele care plutesc pe apă, în care pot intra pentru o doză de adrenalină, cât și de cele din săpun, modelabile, cu sau fără heliu. Nu va lipsi nici spuma de pe tobogane, care face în rândul vizitatorilor parcului acvatic. Nu mai stați pe gânduri, dați check-in la Eforie Aqua Park și lăsați-vă purtați de distracție și de valurile de pe toboganele acvatice. 

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.