Petrecere câmpenească în… Mamaia. Poliția a dat amenzi

Câteva persoane au confundat spațiul verde din stațiunea Mamaia, de pe malul Lacului Siutghiol, cu propria curte și au organizat o petrecere de zile mari. Grătarele sfârâiau, băutura curgea, muzica de petrecere răsuna, de ai fi zis că e mare petrecere câmpenească.

Distracția acestora a fost stricată însă de polițiștii locali, care i-au sancționat conform legii 61/1991 pentru că au desfășurat activitate de picnic și pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice în care nu este permis acest lucru, dar și pentru depozitarea unor obiecte pe spațiul public, conform HCL 77/2021. În total, petrecăreții au de plătit 2.800 de lei.

Primăria face apel la constănțeni ca în cazul în care sunteți martorii unor astfel de fapte să anunțați Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922.

Citește și: Rromii au făcut nuntă în stradă, cu Tzanca Uraganu la microfon. Poliția a dat amenzi VIDEO

Zen Residence
energia residence

One thought on “Petrecere câmpenească în… Mamaia. Poliția a dat amenzi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Investiții de 40 milioane lei în Portul Constanța

Thu Aug 26 , 2021
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a finalizat proiectul de investiții „Implementarea unei dane specializate într-o zonă cu adâncimi mari – Dana 80”, început în anul 2018. Proiectul a fost realizat prin execuția a două obiective: – Obiectivul 1 – Modernizarea Danei 80 prin instalarea de noi echipamente pentru […]