Petrecere pentru tineri și un spectacol laser în Ovidiu

Zilele Orașului Ovidiu continuă cu o seară dedicată tinerilor, dar la care sunt așteptați iubitori au muzicii de toate vârstele.

Spunem acest lucru pentru că astăzi, de la ora 20.00, în Parcul Faleză vor cânta Maximilian, Grasu XXL, Nadir şi Irina Rimes.

Concertul acestora se va termina cu un spectaculos show de lasere.

Intrarea este gratuită nu numai pentru locuitorii din Ovidiu, ci pentru orice dorește să vină.

Mii de persoane au participat până acum la evenimentele organizate de Primăria Ovidiu cu ocazia Zilelor Orașelor Ovidiu.

ovidiu

Mai jos puteți vedea câteva imagini surprinse zilele acestea.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soluția PSD pentru abuzul în serviciu: dacă ești prins, dai banii înapoi, dar NU faci închisoare

Dum iul. 1 , 2018
Preşedintele Comisiei pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, PSD, a declarat că modificările Codului penal care vizează abuzul în serviciu vor fi dezbătute şi votate cu celeritate, precizând că dacă există prejudiciu pe această infracţiune, asta nu înseamnă că trebuie să existe şi un dosar penal. „Vrem să închidem odată această […]

V-ar putea interesa și: