Petrecere privată într-un restaurant, „spartă” de polițiști

Polițiști din cadrul Secției 3 din municipiul Constanța s-au sesizat din oficiu, pe 16 ianuarie, cu privire la faptul că mai multe persoane participă la o petrecere organizată în cadrul unui restaurant din municipiul Constanța.

Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar organizatorul evenimentului privat, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Doi liceeni din Constanța au fost admiși la Universitatea Oxford, a cincea universitate din lume

Dum ian. 17 , 2021
Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Constanța se mândrește cu doi elevi, Vergelea Vlad-Ștefan și Pușcașu Răzvan – Ștefan, admiși la una dintre cele mai prestigioase universități din lume – University of Oxford!  Ambii elevi pe parcursul anilor de liceu au participat la diverse olimpiade, concursuri, competiții naționale și internaționale de matematică și […]

V-ar putea interesa și: