Petreceri cu manele și înghesuială pe plaja din Vama Veche

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Petrecere pe plaja din Vama Veche. Foto: Facebook/AndreiSosa

În Vama Veche, atunci când terasele se închid, petrecerea se mută pe plajă, acolo unde nu se mai respectă nicio regulă de distanțare socială.

Circa 200 de persoane au participat, acum câteva zile, la o petrecere cu manele pe plaja din Vama Veche. S-a întâmplat după ora 23.00. Este numai un exemplu, pentru că acest lucru se întâmplă aproape seară de seară.

„Statul ne-a închis la 11. Așa o fi corect. În același timp, pe plaja din fata Expiratului e petrecere cu manele de 200 persoane. Nimeni nu intervine. Maine avem de strâns 2000 de chiștoace și zece saci de gunoi. Frustrant. Foarte frustrant.”, a postat, pe pagina sa de Facebook, un angajat din Vamă, Andrei Sosa.

Citește și: Guvernul a decis: ultima comandă la ora 23.00

Acesta a subliniat că a semnalat problema poliției, care a intervenit și care a împrăștiat mulțimea.

Andrei Sosa a subliniat și că toate supermarketurile din Vamă sunt deschise.

„Toată lumea merge si cumpără de la ei și consuma pe plaja noastră. Noi suntem închiși, dar suportăm toate costurile de curățenie. Plus frustrarea că suntem închiși și asta nu ajută la nicio distanțare”, a mai spus.

Citește și: LITORAL Închiderea teraselor la ora 23.00 are și un efect pozitiv

Zeci de oameni au comentat la postare. Iată câteva dintre păreri:

Pai romanul atata stie: manele, inghesuiala, gunoaie. Si la mare, si la munte, si la oras. Cu pandemie sau fara. Peste jumatate din numarul ala de infectari care ne tin izolati de Europa e din cauza de “neam prost”.

Citește și: În Vama Veche nu se mai dă tare la muzică

Scarba se trateaza cu metoclopramid. Dar din cauza unora ca ei, eu nu pot sa ajung la copilul meu in alta tara. Si da, poti sa te lipsesti de hahaiala si inghesuiala un an, ca nu s-a sfarsit viata in 2020.

A fost o vremea… Cand daca se auzea o manea in vama sarea si o naveta cu sticle de bere in capul tau… Noul Costinești… Vamaia


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.