Piesă de teatru cu actori din Ucraina în Constanța

Freidlis Avigdor

Centrul pentru Resurse Civice Constanța organizează în cadrul proiectului „Constanța pentru Ucraina” o nouă activitate cultural-recreativă pentru comunitatea de ucraineni stabilită în județ.

Vineri, 17 martie, la orele: 14:00 și 16:30 în centrul Comunitaria din bd. Brătianu Nr. 5, la etajul 3, va avea loc punerea în scenă a piesei de teatru „Soția evreică” de Bertolt Brecht, în regia celebrului artist ucrainean Avigdor Freidlis. Rolurile sunt interpretate de însuși Avigdor Freidlis și Kateryna Alekseeva de la Teatrul Evreiesc din Kiev.

După succesul numeroaselor interpretări din Ucraina, Belarus și Republica Moldova, piesa se joacă în premieră și în România, la Constanța, unde artiștii mai pregătesc o reprezentație și pe scena Teatrului “Căluțul de Mare” în luna aprilie.

Cele două spectacole de la centrul Comunitaria au intrarea gratuită și se adresează cu precădere publicului ucrainean format din adulți și copii de peste 10 ani, iar locurile au fost deja epuizate pentru ambele reprezentații.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucrainenii primiți în chirie i-au distrus apartamentul

mie mart. 15 , 2023
Mii de ucraineni s-au refugiat în Constanța din calea războiului, dar nu toți s-au comportat exemplar când au ajuns aici. Românii au început inițial să-și pună la dispoziție locuințele în mod gratuit pentru a caza refugiați, iar, ulterior, Guvernul a implementat un program de ajutor, cunoscut drept „50/20” prin care […]

V-ar putea interesa și: