VIDEO Piețele Tomis 3 și Griviței, dezinfectate de RAEDPP Constanța

Piețele Tomis 3 și Griviței, administrate de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța, au fost dezinfectate, sâmbătă.

Directorul general al RAEDPP, Florin Gheorghe, a declarat că aceste măsuri se vor face periodic.

„Am început dezinfecția în cele mai mari piețe din orașul Constanța. Sunt măsuri pe care le-am luat de comun acord cu primarul municipiului, pentru că sunt măsuri integrate. Vom face periodic aceste acțiuni de dezinfecție în piețe, astăzi este prima dintre ele. Piața (Tomis 3 – n.r.) este închisă azi, mâine dimineață va fi deschisă și va putea fi utilizată de toți constănțenii. Piața Tomis 3 și Piața Griviței le vom face astăzi, pentru că sunt cele mai mari și sunt și piețe închise. Celelalte, le facem în fiecare seară, pentru că sunt deschise și putem acționa în voie. În toate piețele am montat dispensere, panouri informative, am discutat cu toți comercianții, chiriașii care operează în piețele noastre, au instrucțiuni foarte clare. Suntem oameni responsabili, știm ce avem de făcut”, a declarat Florin Gheorghe.

https://www.facebook.com/PrimariaConstanta/videos/494229327926510/UzpfSTM4MTYxMzAwNTgwMjk1OTo1MzYwMjE3MjcwMjg3NTI/

Informați-vă doar din surse oficiale. Linia verde națională: 0800800358.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Încă 4 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Unul este din Constanța

Sat Mar 14 , 2020
Încă 4 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost diagnosticate în România. Unul dintre ele este în Constanța, potrivit Ministerului Sănătății. Este vorba despre: Caz 110 Bărbat, 31 ani, Constanța, contact caz 67 si 68 (senatorul Chitac). Caz 111 Femeie, 53 ani, din Brașov, contact caz 76 ( […]