Pirații din Caraibe vin duminică la Eforie Aqua Park

Aventura nu are limite vara aceasta la Eforie Aqua Park! Spuma colorată pe tobogane, petrecerile tematice pentru copii și numeroase concursuri îi distrează la maximum, în fiecare miercuri și duminică, atât pe cei mici, cât și pe adulți. Nu ratați duminică, 18 august spectacolul de zile mari, în care Pirații din Caraibe vor face senzație în parcul acvatic! Toată lumea va striga ”pirații”, de pe tobogane, la Eforie Aqua Park!

Petrecerea tematică ”Pirații din Caraibe” va debuta cu o sesiune de face painting, în cadrul căreia copiii vor fi deghizați în personajele fascinante, de domeniul fantasticului: piratul Jack Sparrow, căpitanul Hector Barbossa, frumoasa și misterioasa Elizabeth Swann. Ei își vor putea etala măștile și costumația specială, în cadrul ”Paradei costumelor”. Nu vor lipsi premiile surpriză pentru micuții ale căror ținute au cele mai multe aprecieri. Imaginația și creativitatea nu au limite, astfel că picii pot veni deghizați de acasă sau își pot alege costumația pusă la dispoziție de reprezentanții parcului acvatic. 

Ținutele de poveste și pline de mister pot fi imortalizate la ”Oglinda magică”, pentru a păstra amintirea momentelor deosebite din cadrul petrecerii ”Pirații din Caraibe”. Pentru ca atmosfera să fie mai atractivă, râuri de spumă vor curge cu generozitate pe toboganele de la Eforie Aqua Park.

Nici adulții nu sunt neglijați în cel mai mare parc din sudul litoralului. Ei au parte de răsfăț și momente de relaxare la Eforie Aqua Park, fie în zona SPA, unde îi așteaptă un jacuzzi, fie în zona VIP, în care pot savura liniștii cocktail-uri sau băuturi răcoritoare. Muzica bună, animația pentru copii și atmosfera de vacanță sunt ingredientele pentru care foarte multe familii aleg parcul acvatic din sudul litoralului.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.