Pistolarul din Constanța a ajuns în arest preventiv

Polițiștii Secției 5 Constanța au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 33 de ani, care, în urmă cu două zile, a tras cu un pistol cu bile în mai multe mașini. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă.

Acum două zile, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum și geamul unui imobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cu cât a scăzut incidența cazurilor de covid în Constanța

Wed Nov 24 , 2021
Incidența cazurilor de covid a scăzut în județul Constanța, în ultimele 24 de ore, de la 2,67 cazuri la mia de locuitori la 2,45. Municipiul Constanța a ajuns la 2,71, în scădere față de ieri, Mangalia este sub 2, pentru prima dată după multe săptămâni, iar Medgidia a ajuns la […]