Plaja Neversea, cel mai frumos loc unde poți să vezi finala Campionatului European de Fotbal

Am găsit cel mai frumos loc unde poți să vezi finala Campionatului European de Fotbal: plaja Neversea.

Organizatorii au montat aici un ecran de mari dimensiuni, iar partida poate fi urmărită chiar de pe nisip.

„Zona este special gândită pentru cei care vor să îmbine mersul la plajă cu vizionatul meciurilor de fotbal. Cu siguranță vor fi sute de oameni care vor urmări finala.”ne-a pus Edy Chereji, organizator al plajei și PR pentru festivalurile Neversea și Untold.

Anglia vs Italia

Finala EURO 2020 la fotbal se dispută astăzi, duminică, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley din Londra. echipele Italiei, care are un singur titlu continental, în urmă cu 53 de ani, şi Angliei, care joacă în premieră o finală de Campionat European.

Italia a a obținut un singur titlu de campioană europeană, în 1968, la Roma, și a pierdut două finale, în timp ce Anglia nu a câștigat niciodată titlu. Cel mai bun rezultat până acum a fost accederea în semifinalele, în 1968 şi 1996 (pe teren propriu).

Ambele echipe au avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga meciurile din semifinale, ambele jucate pe Wembley. Italia a reuşit să câştige la loviturile de departajare în faţa Spaniei, cu 4-2, iar Anglia a dispus cu 2-1 de Danemarca.

Doar trei echipe au cucerit titlul european pe teren propriu, Spania (1964), Italia (1968) şi Franţa (1984). Portugalia (2004) şi Franţa (2016) au reuşit să joace finalele.

Italia şi Anglia s-au întâlnit de 27 de ori, Azzurri obţinând 10 victorii, iar englezii opt, însă insularii au mai multe goluri marcate (33-31).

Mesajul reginei

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj de susținere pentru naţionala Angliei înainte de meci.

„Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige. Vreau să vă transmit tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine (duminică – n.r.), cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat”, a transmis regina într-un mesaj postat pe Twitter.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Misiune de salvare a unui bărbat care s-a aruncat în Canalul Dunăre - Marea Neagră, care nu voia să fie salvat VIDEO

Sun Jul 11 , 2021
Pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit, duminică, la o misiune de salvare a unui bărbat care sărise în Canalul Dunăre – Marea Neagră, în dreptul localității Murfatlar. Au participat 13 persoane. „Am intervenit cu 4 pompieri de la Detașamentul Medgidia și o barcă pneumatică, 4 scafandri, din care doi […]