Plaja Neversea, locul care îți alină puțin dorul de festival VIDEO

Festivalul Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, nu se va ține nici anul acesta. Este o decizie forțată de coronavirus și luată de organizatori, care nu vor să facă niciun comporomis de la calitatea cu care i-au obișnuit pe fani.

Dacă ți-e dor de Neversea și nu mai poți aștepta până anul viitor, ai la îndemână „the next best thing”, cum spun englezii, și anume plaja Neversea.

Situată în Constanța, în zona Modern, este locul care-ți alină puțin dorul de festival.

„Plaja nu poate înlocui experiența festivalului, dar ne dorim să fie o formă prin care să ne amintim de festival, chiar și în acest an, al doilea, în care, din păcate, condițiile actuale nu ne permit să ne facem activitatea aici pe plajă, deși speram ca lucrurile să meargă într-o direcție mai bună. Am încercat să găsim soluții, să mutăm festivalul chiar și în august sau în septembrie, dar era foarte greu, timpul era deja un inamic al nostru, și ar fi însemnat să facem o ediție de festival care să însemne un mare comporomis, iar acest lucru nu era cu siguranță nici pe placul nostru, nici pe placul celor care vin cu bucurie aici, la Neverse. Am decis să amânăm cu un an această reîntâlnire. Vom avea un festival în 2022 așa cum toată lumea așteaptă. Nu putem înlocui festivalul cu plaja, dar putem compensa lipsa festivalului cu această superbă plajă. E al doilea an în care plaja e aici, în Constanța. E o plajă și mai mare, și mai primitoare, și mai atractivă în acest an, cu mult mai multe spații de relaxare. În plus față de 2020, avem posibilitatea de a găzdui artiști, care săptămânal vor fi prezenți aici și vor încerca să întrețină atmosfera pe plajă, în condițiile pe care cu toții le cunoaștem”, ne-a declarat Edy Chereji, organziator și PR al Neversea și Untold.

plaja neversea constanta edy chereji

Plaja se adresează tuturor categoriile de vârstă. Copiii pot găsi aici jocuri specifice, tinerii, evident, au parte de muzică așa cum le place, cei mai în vârstă se pot relaxa pe jezlonguri sau în spațiile special amenajate. Pentru toți, barurile și restuarantele aflate pe plajă oferă cam tot ce își doresc, de la o cafea excelentă la un burger bun de tot.

Cei care vin la plajă pot fi siguri că se păstrează toate măsurile de siguranță care trebuie luate în această perioadă, din cauza coronaviruslui. De fapt, se poate vedea cu ochiul liber că există distanțare fizică.

„Ne-am străduit să facem o plajă care să iasă în evidență și care să fie o mândrie chiar și pentru constănțeni.”, a mai spus Edy Chereji.

Pe plaja Neversea vor fi, în fiecare săptămână, concerte cu unul sau doi artiști. Vorbim de artiști în concerte live, de DJ care vor face un show adaptat pentru plajă (scena de aici este mai mică decât cea mai mică scenă de la festival).

„Vor fi și artiști străini, nume mari pe care le-am văzut și pe scena principală a festivalului Neversea anii precedenți sau pe scena principală a festivalului Untold.”, a mai spus Edy Chereji.

plaja neversea constanța
plaja neversea constanta

Plaja va fi deschisă, în funcție de vreme, până în septembrie.

Indicații către plaja Neversea găsiți mai jos.energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.