Plaja Neversea, locul care îți alină puțin dorul de festival VIDEO

Festivalul Neversea, cel mai mare festival de pe plajă din Europa, nu se va ține nici anul acesta. Este o decizie forțată de coronavirus și luată de organizatori, care nu vor să facă niciun comporomis de la calitatea cu care i-au obișnuit pe fani.

Dacă ți-e dor de Neversea și nu mai poți aștepta până anul viitor, ai la îndemână „the next best thing”, cum spun englezii, și anume plaja Neversea.

Situată în Constanța, în zona Modern, este locul care-ți alină puțin dorul de festival.

„Plaja nu poate înlocui experiența festivalului, dar ne dorim să fie o formă prin care să ne amintim de festival, chiar și în acest an, al doilea, în care, din păcate, condițiile actuale nu ne permit să ne facem activitatea aici pe plajă, deși speram ca lucrurile să meargă într-o direcție mai bună. Am încercat să găsim soluții, să mutăm festivalul chiar și în august sau în septembrie, dar era foarte greu, timpul era deja un inamic al nostru, și ar fi însemnat să facem o ediție de festival care să însemne un mare comporomis, iar acest lucru nu era cu siguranță nici pe placul nostru, nici pe placul celor care vin cu bucurie aici, la Neverse. Am decis să amânăm cu un an această reîntâlnire. Vom avea un festival în 2022 așa cum toată lumea așteaptă. Nu putem înlocui festivalul cu plaja, dar putem compensa lipsa festivalului cu această superbă plajă. E al doilea an în care plaja e aici, în Constanța. E o plajă și mai mare, și mai primitoare, și mai atractivă în acest an, cu mult mai multe spații de relaxare. În plus față de 2020, avem posibilitatea de a găzdui artiști, care săptămânal vor fi prezenți aici și vor încerca să întrețină atmosfera pe plajă, în condițiile pe care cu toții le cunoaștem”, ne-a declarat Edy Chereji, organziator și PR al Neversea și Untold.

plaja neversea constanta edy chereji

Plaja se adresează tuturor categoriile de vârstă. Copiii pot găsi aici jocuri specifice, tinerii, evident, au parte de muzică așa cum le place, cei mai în vârstă se pot relaxa pe jezlonguri sau în spațiile special amenajate. Pentru toți, barurile și restuarantele aflate pe plajă oferă cam tot ce își doresc, de la o cafea excelentă la un burger bun de tot.

Cei care vin la plajă pot fi siguri că se păstrează toate măsurile de siguranță care trebuie luate în această perioadă, din cauza coronaviruslui. De fapt, se poate vedea cu ochiul liber că există distanțare fizică.

„Ne-am străduit să facem o plajă care să iasă în evidență și care să fie o mândrie chiar și pentru constănțeni.”, a mai spus Edy Chereji.

Pe plaja Neversea vor fi, în fiecare săptămână, concerte cu unul sau doi artiști. Vorbim de artiști în concerte live, de DJ care vor face un show adaptat pentru plajă (scena de aici este mai mică decât cea mai mică scenă de la festival).

„Vor fi și artiști străini, nume mari pe care le-am văzut și pe scena principală a festivalului Neversea anii precedenți sau pe scena principală a festivalului Untold.”, a mai spus Edy Chereji.

plaja neversea constanța
plaja neversea constanta

Plaja va fi deschisă, în funcție de vreme, până în septembrie.

Indicații către plaja Neversea găsiți mai jos.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Plaja Neversea, locul care îți alină puțin dorul de festival VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bulevardul Tomis din Constanța, închis (aproape) degeaba VIDEO

sâm iul. 10 , 2021
Am urcat în mașină după ce o lăsasem circa o oră la soare. Termometrul indica 37 de grade Celsius. Soarele puternic și asfaltul încins au lucrat bine împreună. La aproape 40 de grade la nivelul solului, la soare, nu-ți prea arde să te plimbi pe mijlocul bulevardului. Acesta este unul […]
bulevardul-tomis-constanta-1

V-ar putea interesa și: