Plata prin SMS a biletelor CT BUS a redevenit funcțională după două săptămâni

CT BUS a anunțat, luni, că serviciul de plată prin SMS este funcțional.  Numărul de telefon dedicat achiziționării biletelor prin SMS este 7475, iar opțiunea este disponibilă tuturor clienților rețelelor Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil.

Serviciul nu mai era funcțional din 15 decembrie, din cauza unor probleme tehnice.

„ATENȚIE! Achiziționarea biletului se face înainte de urcarea în autobuz. Trimiterea unui SMS în timpul realizării controlului nu este acceptată. Valabilitatea biletelor se calculează din momentul primirii confirmării de finalizare a plății prin SMS. SMS-ul de confirmare a plății precum și codul (format din 6 caractere alfanumerice) trebuie prezentate controlorului, în cazul în care acesta solicită dovada achitării călătoriei.”, spun cei de la CT Bus.

Dacă un călător nu primește SMS de confirmare, atunci nu se consideră că are un bilet de călătorie valabil și nici nu este taxat de către furnizorul de telefonie mobilă. 
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Mina care plutea în apele teritoriale ale Mării Negre a fost distrusă

lun mart. 28 , 2022
Forțele Navale Române au anunțat că mina care plutea în apele teritoriale ale Mării Negre a fost distrusă. Echipajul puitorului de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” a executat, luni, 28 martie, o misiune de intervenție pentru neutralizarea unei mine marine care se afla, în derivă, la o distanță de […]
PUITOR DE MINE 274

V-ar putea interesa și: