PLUS Constanța are o nouă conducere

PLUS Constanța a anunțat astăzi, 28 august, printr-un comunicat de presă, că din data de 26 august 2020 are o nouă conducere. Președintele ales este Edward Nedelcu, antreprenor, implicat și până acum în foarte multe activități la nivelul filialei, plasat pe locul 2 pe lista consilierilor județeni a USRPLUS.

Din echipă fac parte: Alexandru Sorin Dănilă – Secretar General, Adina Petre – Trezorier, Raluca Botez – Comunicare, Vasilchia (Lucia) Tănase – Strângere de fonduri, Sorin Ionel Petrescu – Organizare, Cătălin Sava – Campanii, Marius Ștefan – Politici Publice, Cosmin Scripcaru – Resurse umane și dezvoltare organizațională.

„Valorile fundamentale ale USRPLUS, cuprinse în Programul Politic, sunt Libertatea, Dreptatea, Solidaritatea. Calitățile omului politic USRPLUS sunt Competența, Cinstea, Curajul. Toți membrii echipei au aceste calități, dovedite până acum prin acțiunile desfășurate în Filială. Obiectivul imediat este câștigarea Alegerilor locale, printr-o campanie electorală corectă și onestă care să prezinte constănțenilor proiectele USRPLUS. Ne propunem o comunicare autentică și o conlucrare fructuoasă cu USR pentru punerea în practică a proiectelor care vor transforma Constanța într-un județ cu adevărat european. Obiectivul general asumat este acela de a arăta constănțenilor că politica se poate face de către oameni onești, care nu au interese personale sau de grup, că prioritatea acestora este bunăstarea tuturor locuitorilor județului nostru și apropierea cât mai grabnică de țările vest-europene ca nivel de trai. USRPLUS este singura forță politică în măsură să schimbe clasa politică și în același timp constituie garanția schimbării paradigmei în administrația publică prin așezarea omului potrivit la locul potrivit.”, se arată în comunicatul de presă.


Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pro România propune transformarea zonei Far din Constanța: parcări supraetajate și parcuri

Fri Aug 28 , 2020
Mircea Dobre, candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, propune transformarea zonei Far din Constanța: construirea unui parc, a unei parcări supraetajate pe Aleea Portul Nou, dar și reamenajarea Pieţei Parc. „Când venim dinspre Gară pe șoseaua Mangaliei, vizavi de complexul Abator, în zona Aleii Portul Nou, […]
Zona far constanta pro romania