PMP acuză: parlamentarii AUR folosesc funcționarii publici pentru a racola aleși locali

Claudiu Palaz
Claudiu Palaz

PMP Constanța acuză că, după ce la alegerile locale au fost inexistenți in esicherul politic, parlamentarii AUR au pus la cale “strategia” prin care sa se infiltreze in administratia locala.

„Faptul ca AUR-istii nu inteleg legile statului roman, ca nu le respecta, ca nu cunosc administratie, codul administrativ si ce atributii au angajatii statului nu mai este o necunoscuta pentru nimeni. Au demonstrat cu varf si indesat “suprematia” lor fata de tot ce inseamna statul de drept, numai pentru a se afirma pe retelele sociale, acolo unde profita de naivitatea ascunsa in spatele butonului de Like.”, spune Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

Palaz a afirmat că saptamana aceasta parlamentarii AUR au considerat ca este firesc sa intrerupa activitatea administratilor publice locale si sa puna functionarii publici in slujba lor, mai exact functionarii au fost nevoiti sa sune alesii locali pentru a le cere acceptul de a transmite unui parlamentar AUR numarul personal de telefon, pentru ca acesta sa lanseze o invitatie la un asa-zis forum.

„Fara o invitatie scrisa, care sa poata fi transmisa ulterior printr-un simplu email catre consilierii locali si judeteni, avand impresia ca alesii locali ai partidelor care au contat pentru comunitatile locale sunt atat de naivi incat sa creada in buna intentie de a se aduna la un “forum” toti reprezentantii cetatenilor.

Domnilor parlamentari de la AUR, va rugam sa nu mizati pe naivitate atunci cand vine vorba de alesii locali. Va rugam sa repsectati codul administrativ, iar daca aveti dificultati in a va extinde atragand noi membrii, sa stiti ca racolarea alesilor locali este cel putin dificila pentru cei care nu cunosc adminitratie, ca sa nu zic imposibila pentru dumneavoastra.

Iar inainte de a ne auzi la telefoane, va asigur ca la intalnirile de genul celor de care este acuzat liderul dvs ca le-ar fi organizat, noi nu vom participa.”, a mai spus Palaz.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începe reabilitarea străzii Poporului din Constanța

mie iun. 8 , 2022
Primăria Constanța a anunțat că, din această noapte, se decopertează carosabilul pe strada Poporului, tronsonul cuprins între strada I.L. Caragiale și strada Izvor. Intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 19:00-05:00. Ulterior, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt. De asemenea, pe strada Șoseaua din […]

V-ar putea interesa și: