PMP: „Domnule Ciucă, varza e șpagă permisă în PNL?”

Mihail Lupu, președintele PNL Constanța, și o varză decorativă

PMP Constanța a trimis redacției un comunicat de presă, având în vedere declarația lui Nicolae Ciucă, președintele PNL, conform căreia fostul premier Florin Cîțu își va da demisia din grupul senatorilor liberali, după acuzațiile DNA privind faptele de corupție petrecute prin achiziția de vaccinuri inutile, în valoare de un miliard de euro.

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, îi solicită acestuia să aplice aceeași sancțiune politică și față de dl Mihai Lupu, președintele CJC, urmărit penal într-un dosar de corupție.

„Domnule Ciucă, dacă spuneți că dl Cîțu a afectat imaginea partidului, dl Lupu a făcut-o varză! A luat partidul brătienilor și l-a murat în curtea CJC. A dat diplomația premierului Brătianu pe perversitatea interlopilor de pe Târgu Ocna când a amenințat sub influența lui Bachus un polițist local. Cam câte trebuie să mai facă să considerați că a terfelit suficient imaginea PNL? Sau la dvs în partid e permisă șpaga când vine vorba de întreținerea curții? Vă solicit să aplicați aceeași sancțiune politică și în cazul președintelui Consiliului Județean Constanța, pe care încă îl păstrați în partid.

Și încă ceva. Dacă tot considerați că dl Cîțu a afectat imaginea PNL și îi cereți să devină senator neafiliat, de ce, dacă tot susțineți că ați fi patriot, nu considerați că a afectat în primul rând imaginea României și nu îi cereți să plece acasă, să își dea demisia din Parlament, nu să voteze legi din postura de suspect pentru corupție? Iar același lucru se aplică și în cazul dlui Lupu. De ce este încă președintele CJC după ce a fost acuzat de corupție și se duce săptămânal la parchet să dea cu subsemnatul? 

Aveți un partid penal, liberală a rămas doar atitudinea dvs libertină cu privire la comiterea faptelor de corupție de către colegi”, a declarat Claudiu Palaz.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Agent Green anunță o mini apocalipsă climatică în Constanța: „Nu va veni nimeni să vă ajute, până și armata va fi depășită”

vin nov. 24 , 2023
Gabriel Păun, președintele Agent Green, avertizează românii care locuiesc în zona Constanța, Galați, Vaslui să fie precauți și să-și facă provizii pentru câteva zile. Iată mesajul său: „Oameni buni care trăiți pe linia Constanța – Galați – Vaslui. Cu o probabilitate copleșitor de mare vă veți trezi duminică dimineață cu […]

V-ar putea interesa și: