PNL acuză Primăria Năvodari de comunicare defectuoasă

ședință consiliu local navodari
Consiliul Local Năvodari. În capul mesei stă primarul Florin Chelaru, PSD

Organizația PNL Năvodari își exprimă îngrijorarea cu privire la modul defectuos prin care conducerea Primăriei Năvodari comunică și relaționează cu restul membrilor Consiliului Local Năvodari.

O bună și civilizată relaționare cu restul consilierilor locali, indiferent de culoarea politică pe care o poartă, duce la creșterea productivității și găsirea unor soluții la problemele ce afectează viața de zi cu zi a cetățenilor din Năvodari, spun liberalii, printr-un comunicat de presă.

„Așadar, lipsa organizării unor ședințe de Consiliu Local afectează în primul rând cetățenii acestui oraș, întrucât nu pot fi identificate și dezbătute în mod transparent și real problemele orașului. În consecință, solicităm conducerii Primăriei Năvodari să se ocupe de chestiunile cu adevărat importante, lăsând la o parte certurile politice și de putere, făcând loc discuțiilor constructive, cum ar fi dezbaterea bugetului pe anul 2020. Menționăm faptul că în urma discuțiilor purtate cu cetățenii din Năvodari, dorim să aducem amendamente la proiectul de buget local ce vizează dezvoltarea orașului.”, mai arată sursa citată.

Primăria Năvodari este condusă de controversatul Florin Chelaru, PSD. Lipsa acestuia de comunicare s-a văzut și în relația cu presa. De exemplu, nu a dorit să stea de vorbă cu reporterii Pro TV, pe teme de interes public, în ciuda insistenței acestora.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Condiții îmbunătățite la locul de joacă de pe strada Adamclisi

Mon Feb 3 , 2020
Pavajul montat pe aleile pietonale și bordurile noi au transformat zona adiacentă spațiului recreativ de pe strada Adamclisi, orașul Constanța, într-un spațiu sigur pentru cei mici. Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările edilitare în această zonă, după intervențiile de pe strada Dispensarului. De asemenea, pe marginile căilor de […]
lucrari-strada-Adamclisi-1