PNL către Mariana Gâju: „Ajunge, e prea mult!” George Tufă, soluția liberalilor pentru Primăria Cumpăna

George Tufă alături pe Mihai Lupu și Marian Crușoveanu, în timpul lansării oficiale a candidaturii pentru Primăria Cumpăna

Liberalii sunt hotărâți să câștige Primăria Cumpăna, condusă prost, de 20 de ani, spun ei, și nu-i putem contrazice, de Mariana Gâju, PSD. PNL s-a unit în jurul candidatului său, George Tufă, care și-a lansat candidatura, oficial, pe 14 august.

La eveniment au participat Mihai Lupu, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Ionuț Rusu – cel care deschide lista de consilieri locali municipali, Marian Crușoveanu, secretar general și consilier județean, Stelian Gima, secretar general adjunct, Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă, unul dintre cei mai apropiați edili din județ.

Constanța 100% a transmis live, pe Facebook, lansare candidaturii. O puteți urmări la finalul articolului.

„Cred că trebuie să spunem cu toții „Ajunge, e prea mult!”. E prea mult și pentru Cumpăna, e foarte mult pentru Cumpăna, extraordinar de mult pentru Cumpăna să rămână înțepenită în trecut. Aveți în fața dumneavoastră un tânăr de succes, cu viziune. Noi avem în acest județ binecuvântat de Dumnezeu binecuvântate resurse, dar cea mai importantă este resursa umană. PSD a ținut captiv acest județ. În ultimii 10 ani, 4% din populația județului a plecat. Avem cea mai mare mortalitate infantilă. Suntem printre cele mai sărace județe. PSD a fost ca un parazit pentru acest județ”.

Mihai Lupu
Mihai Lupu și George Tufă

„Cumpăna chiar are nevoie de altceva. O cunosc bine pe Mariana Gâju de 12 ani, dar nu are viziune. Construiește haotic. Indiferent ce apare, ea vrea, chiar dacă nu îi trebuie. Cumpăna este sufocată. Construiește de dragul de a construi. George este un tânăr care are viziune, care a demonstrat în privat că poate construi cu plus valoare și sigur va face din Cumpăna cu totul altceva. Doamna Gâju e interesată de tăierea panglicilor, să fie în lumina reflectoarelor.”

Vasile Delicoti

„Sunt foarte mulțumit de activitatea lui George Tufă, de implicarea pe care a avut-o, pe care a arătat-o și pe timpul pandemiei, a arătat că îi pasă de oameni și că este aproape de aceștia. Primarii PNL au demonstrat că se poate, că și-au schimbat fața localităților în bine. Sunt sigur că George le va călca pe urme și ne va arăta că se poate și la Cumpăna. După 20 de ani de conducere PSD este nevoie de un suflu nou, de un primar nou, ambițios, aproape de oameni. George, suntem cu toții alături de tine!”

Marian Crușoveanu
Marian Crușoveanu și George Tufă

„M-am convins definitiv că a fost o decizie să candidez atunci când am avut primele întâlniri cu oamenii din Cumpăna în calitate de candidat la Primăria Cumpăna. Peste tot, mesajul lor a fost același: trebuie să se poată și altfel, nu ai voie să renunți, noi te susținem, încearcă să schimbi metehnele vechi. Candidez pentru că am o responsabilitate uriașă pentru generațiile viitoare din Cumpăna. Avem datoria să le oferim cumpănenilor o alternativă reală, credibilă și mai ales viabilă, civilizată, o alternativă împotriva unui sistem corupt, învechit și care, din păcate, nu mai are niciun contact cu realitatea. Sunt un om liber, independent! Vă promit că voi face tot ceea ce este legal și îmi stă în putere pentru a obține fondurile atât de necesare comunei de la Guvern și de la Consiliul Județean pentru a fi mândri de comună. Cumpăna are nevoie de dezvoltare durabilă, de viziune. Vă promit că la Cumpăna, de acum încolo, principalele cuvinte vor fi „Se poate!” Doamne ajută!”

George Tufă
https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/598210177737559
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Taxele pentru eliberarea paşapoartelor şi permiselor auto pot fi plătite prin ghiseul.ro

Sat Aug 15 , 2020
Taxele pentru eliberarea paşapoartelor şi permiselor auto pot fi plătite prin ghiseul.ro, după ce Guvernul a adoptat, vineri seară, o hotărâre în acest sens. Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, vineri seară, că plata taxelor pentru eliberarea permiselor auto şi paşapoartelor poate fi plătită se poate face prin ghiseul.ro […]
ghiseul.ro

V-ar putea interesa și: