PNL Constanța îl susține pe Nicolae Ciucă pentru funcția de președinte al partidului. Bogdan Huțucă: „Guvernul are de gestionat o serie de provocări urgente”

bogdan-hutuca-pnl

Filiala PNL Constanța a luat vineri o decizie în ceea ce privește viitoarea conducere a partidului, a anunțat Bogdan Huțucă, președintele Organizației Județene.

„Atât în Biroul Politic Județean, cât și în cadrul Consiliului Director Județean, în urma consultării și dezbaterii interne, am hotărât să susținem moțiunea „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” a prim ministrului României, Nicolae Ionel Ciucă, candidat la funcția de președinte al partidului.”, a precizat acesta.

„Anul trecut, am învățat o lecție extrem de importantă, usturătoare, dar binemeritată, din festivalul democrației. În loc ca proiectele și dezbaterile să fie despre PNL, despre România, despre cetățenii acestei țări, s-a lăsat cu atacuri la persoană, iar electoratul ne-a taxat pentru acest comportament. În momentul de față, PNL are o responsabilitate extrem de mare privind guvernarea României și menținerea unei stabilități politice, precum și crearea unui climat socio-economic care să genereze bunăstare, prin investiții și dezvoltarea României.”, a mai spus liderul PNL.

Liberalii au apreciat acum că această moțiune are la bază principiile și valorile liberale și pune în centrul preocupărilor cetățeanul, apărarea drepturilor si libertăților fundamentale, garantarea proprietății private, încurajarea investițiilor, dar mai ales este un proiect politic care îmbină curente liberale, creștin-democrate și elemente care să fundamenteze o deschidere mai largă spre o dreaptă unită. De asemenea, au regăsit și valori care definesc poporul român: familie, școală, biserică și armata țării.

„Guvernul, în frunte cu prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă, are de gestionat o serie de provocări urgente, de la prețurile la energie și gaze, la provocările generate de invazia forțelor ruse în Ucraina, valul de peste 650.000 de refugiați din Ucraina care vin în România și evident, îndeplinirea țintelor și jaloanelor pentru accesarea, cât mai rapidă, a fondurilor prin PNRR. De asemenea, Guvernul are obligația de a aproba urgent fondurile pentru proiectele prin Programul de Investiții Anghel Saligny, care sunt un sprijin cu impact direct pentru comunitățile locale. De-a lungul anilor, PNL a demonstrat că are puterea/potențialul de a genera leadership și stabilitate politică și guvernamentală pentru România, indiferent de situație sau context. Vreau să cred că o Românie puternică și stabilă are la bază un PNL unit, alături de prim ministrul și de președintele României.”, a mai spus Bogdan Huțucă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Medgidia va acorda tichete sociale în valoare de 50 lei

Fri Apr 8 , 2022
Primăria Municipiului Medgidia va acorda tichete sociale în valoare de 50 lei/beneficiar, începând de luni, 11 aprilie 2022. Beneficiari sunt următoarele categorii de persoane defavorizate din municipiul Medgidia, localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu: pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau după caz, din pensii […]
Primăria Medgidia