PNL Constanța merge pe mâna lui Florin Cîțu

PNL Constanța s-a exprimat astăzi ferm pentru susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu.

„Este un vot care ia în calcul atât soluționarea crizei politice din România, interesele județului nostru cât și interesele Partidului Național Liberal. 

Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Național Liberal a avut-o și o are cu președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul dintre noi reprezintă cheia dezvoltării și modernizării României. 

Asta înseamnă că imediat după alegerea noului președinte al Partidului Național Liberal, împreună vom găsi rapid o soluție pentru ca actualul guvern să fie susținut de o majoritate solidă și clară în Parlament. 

Interesul nostru, nu doar al PNL ci și al României, este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist, un guvern care să continue și chiar să accelereze reformele structurale amânate prea multă vreme.”, au spus reprezentanții Organizației Județene a PNL Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decesul 1308: constănțean, 45 de ani, fără comorbidități

joi sept. 16 , 2021
Prefectura Constanța a raportat, azi, trei decese. Unul dintre ele este al unui bărbat de 45 de ani care nu suferea de alte boli. Deces 1.308: Bărbat, 45 de ani, Constanța, fără antecedente patologice cunoscute, decedat în 15.09, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Deces 1.309: Bărbat, 54 de […]

V-ar putea interesa și: