PNL Constanța reclamă manevre murdare la finalul campaniei electorale

plangere penala

Candidatul PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, a depus astăzi, la orele 13.00, o plângere la Secţia de Poliţie nr. 1, Constanţa, în care a reclamat trimiterea de mesaje text (SMS) către mai multe numere de telefon mobil, în numele şi din partea sa, cu scopul de a-i induce în eroare pe destinatarii mesajelor.  Textul primit de constănţeni are următorul conţinut:

„Eu nu îi cer demisia lui Decebal FĂGĂDĂU pentru că nu mai am demult aşteptări din partea dumnealui şi a susţinătorilor săi Virgil Chiţac.”

captura_telefon_Mesaj_crop

“Mesajul-text care a fost trimis pe telefoanele multor constănţeni nu îmi aparţine. Eu nu am jignit niciodată alegătorii în această campanie electorală fiindcă respect alegerea fiecăruia“, a declarat Vergil Chiţac.

Partidul Naţional Liberal Constanţa a precizat că numele corect al candidatului sau la Primăria municipiului este Vergil Chiţac şi nu Virgil, aşa cum greşit este semnat falsul SMS.

“Nu mă surprinde că adversarii mei electorali continuă manevrele murdare la care au recurs pe tot parcursul campaniei. Disperarea că votul de pe 5 iunie îi va îndepărta de banul public din care până acum s-au înfruptat îi împinge la astfel de acţiuni degradante. Va asigur că niciodată nu aş răspunde cu aceeaşi moneda şi voi rămâne cum mă ştiţi, un om de onoare. Aveţi încredere!”, a mai adăugat Chiţac.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prezență bună la vot în Constanța

Dum iun. 5 , 2016
UPDATE 1. Până la ora 10.00 au votat 62.438 de alegători, ceea ce înseamnă o prezenţă la urne de 9,90%. În municipiul Constanţa au votat 19.267 de persoane, adică 7,16% din totalul celor înscriși pe liste.   Potrivit datelor furnizare de Biroul Electoral Central, prezența la vot în Constanța este […]

V-ar putea interesa și: