PNL Constanța renunță la Mihai Lupu

Biroul Politic Județean al PNL Constanța s-a întrunit sâmbătă pentru a discuta situația creată de comportamentul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

S-a luat în discuție întreaga atitudine a lui Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent, inclusiv episodul în care acesta a amenințat un polițist local, dar și toate acuzațiile care i se aduc.

Recomandare: Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, este urmărit penal de DNA pentru luare de mită!

Decizia Biroului Politic Județean a fost de a înainta către Colegiul Director Judeţean propunerea de retragere a sprijinului politic.

„PNL este un partid care crede în dialog, toleranță și politică pentru oameni. Nu suntem, nu putem fi de acord cu comportamente care se abat de la aceste principii, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au fost desemnate în funcții de conducere. Ar trebui să fie primele care dau un exemplu pozitiv.”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Conducerea PNL își cere scuze pentru cei care s-au simțiți lezați de comportamentul lui Mihai Lupu. Reamintește totuși că Mihai Lupu, ca orice alt cetățean al România, beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Liderii PNL Constanța subliniază însă că retragerea sprijinul politic pentru președintele CJC nu va afecta implementarea proiectelor de dezvoltare a Județului Constanța.

Recomandare: Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”

„Timpul și cifrele au dovedit că avem cei mai performanți primari din județul Constanța. Am discutat cu aceștia, cu toți colegii din partid și vă pot asigura că actul administrativ al primarilor nu va avea de suferit. Vom continua să schimbăm în bine fața localităților, să investim, să atragem fonduri europene, să dezvoltăm acest județ.”, a mai spus Bogdan Huțucă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Își va da demisia Mihai Lupu, președintele CJ Constanța? Exemplul din PSD

sâm iun. 24 , 2023
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a dat demisia din funcţie, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. La PSD, da? Se întâmpla în 2018, în partidul criticat pentru că ar fi ținut partea corupților. „Ciuma roșie.” Conducerea PNL Constanța se întrunește pentru a-i retrage sprijinul politic președintelui CJC, Mihai […]

V-ar putea interesa și: