PNL Constanța și-a lansat oficial candidații pentru Parlament. 100% oameni noi, care susțin un premier 100% profesionist, Dacian Cioloș

lansare-pnl

PNL Constanța și-a prezentat oficial, miercuri seară, candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie, în sala mare a Casei de Cultură, plină de membri și simpatizanți.

Gheorghe Dragomir, președintele PNL Constanța, a subliniat faptul că partidul a înțeles mesajul oamenilor, care doresc o schimbare, și a explicat astfel gestul fără precedent de a face, el însuși, alături de toți parlamentarii PNL, un pas înapoi și a de a avea liste cu oameni 100% noi.

”Venim cu 100% oameni noi, cu 100 de măsuri de guvernare și cu o propunere de premier, Dacian Cioloș, 100% profesionist. Împreună am format o echipă puternică. Împreună am dat în Consiliul Județean Constanța o echipă de oameni valoroși, o echipă de oameni care ne reprezintă. Am dat județului Constanța 28 de primari. Și acum a venit rândul să trimitem în Parlament cea mai bună echipă pe care a avut-o vreodată PNL Constanța. O echipă de profesioniști, o echipă cu oameni noi. Dacă acum câteva luni am venit în fața colegilor și am propus acest lucru de a avea o echipă cu oameni noi, la început am fost privit cu scepticism. Și cum puteam să dăm un semnal mai bun? Noi, cei care, mai multe sau mai puține mandate, am fost în Parlamentul României? Prin propriul exemplu. Un pas lateral din partea noastră nu face decât să încurajeze noua echipă, nu face decât să dea speranțe celor care privesc către noi, nu face decât să venim cu speranță în activitatea acestei instituții deosebit de importantă. Parlamentul României trebuie să fie cea mai importantă și să își regăsească locul pe care îl merită. Acest lucru nu se poate întâmpla decât cu oameni de valoare, oameni noi, profesioniști. Avem colegi de toate profesiile, tineri și mai puțin tineri, oameni cu experiență, nu trimitem în Parlament doar tineri, trimitem o echipă nouă”, a spus de pe scenă Gheorghe Dragomir.

Acesta a prezentat-o pe Ana Cristina Danovski, nepoata celebrului coregraf Oleg Danovski. Aceasta a făcut un apel către tineri să iasă la vot, să voteze PNL, pentru ca tinerii ca ea să nu mai fie nevoiți să plece peste hotare pentru a-și găsi rostul în viață.

ana-danovski

Ana Cristina Danovski

Vizibil emoționat, George Muhscină, consilier județean, liberal cooptat din rândurile societății civile, a vorbit despre valoarea echipei PNL.

”Oricare dintre candidații PNL Constanța poate să ocupe un post de ministru într-un viitor Executiv condus de Dacian Cioloș”, a spus el.

Invitat la lansare a fost și Ilie Bolojan, secretarul general al PNL și primarul Oradei. Acesta l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, șeful PSD, despre care a spus că nu a făcut nimic bun pentru Teleorman, județ unde a fost prefect și președinte de Consiliul Județean. ”Cum credeți că un jucător care nu a făcut față în Divizia B este bun pentru echipa națională?”, a întrebat, retoric.

bolojan

Ilie Bolojan, secretar general PNL

”PNL îl susţine la funcţia de prim ministru pe Dacian Cioloş, PSD nu şi-a anunţat primul ministru, dar sunt două ipoteze: Liviu Dragnea sau altă persoană care nu poate fi decât o păpuşă, un interpus al domnului Dragnea. Dacian Cioloş înseamnă normalitate, demnitate, modestie, dedicare. Dragnea nu are nimic în spate. Programul PNL de guvernare pune în centru cetăţeanul, guvernul trebuie să creeze condiţiile pentru ca orice român să se poată realiza, nu să trăiască de pe o zi pe alta“, a spus Ilie Bolojan.

Vă invit să urmăriți mai jos un scurt moment video de la lansare: prezentarea candidaților și intonarea imnului României, de către candidați, alături de întreaga sală.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • cinevacucreier

    Mai, de ce dezinformati?… fata nu a rostit nici macar o singura data in discursul ei numele Partidului National Liberal. A indemnat tinerii sa voteze, atata tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.