PNL Constanța strânge semnături în piața Brick

pnl semnaturi europarlamentare

PNL Constanța strânge semnături pentru alegerile europarlamentare în piața Brick din municipiul Constanța.

O echipă a liberalilor s-a aflat, duminică după-amiază, în zona în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.

„Vă așteptăm cu drag pentru a va alătura miilor de constănțeni care vor sa fie reprezentați în Parlamentul European de oameni onești și integri, de adevărați profesioniști. Avem nevoie de sprijinul Dvs!”, au transmis liberalii.

Alegeri pentru Parlamentul European se vor desfășura în România la 26 mai 2019.

Guvernul a stabilit şi ce sumă va cheltui pentru organizarea alegerilor din mai: 253 de milioane de lei. Banii vor fi repartizaţi instituţiilor implicate în organizarea scrutinului: Ministerul de Interne, Secretariatul General al Guvernului, Autoritatea Electorală Permanenta, Ministerul de Externe şi STS.

Completare ora 17.38

„PNL Constanța a început azi în forță campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților PNL la alegerile europarlamentare.
O zi însorită de început de primăvară și mulți constănțeni care au răspuns apelului nostru, oferindu-ne sprijin și încredere pentru un altfel de politică, pentru altfel de oameni.
Campania va continua și zilele următoare, așa că este foarte probabil să vă tot întâlniți cu echipele PNL, cu colegii mei liberali. Câteva secunde din timpul dvs vor însemna enorm pentru noi, în încercarea de a schimba fața României în Europa.”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “PNL Constanța strânge semnături în piața Brick

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ion Iliescu împlinește 89 de ani

Dum mart. 3 , 2019
Ion Iliescu împlinește, duminică, 89 de ani. Fostul președinte al României a fost felicitat de către PSD, partidul pe care l-a fondat. „Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democraţiei române moderne şi poate singurul preşedinte cu adevărat echilibrat şi solidar cu dezideratul bunăstării României. […]

V-ar putea interesa și: