PNL nu putea avea doi primari mai diferiți: Florin Mitroi și Vergil Chițac

Vergil Chițac și Florin Mitroi (dreapta), în timpul furtunii. Sursă foto: Facebook, colaj: Constanta 100%

Momentele grele, de cumpănă, scot din oameni ce e mai bun sau mai rău, nu clipele obișnuite. Un cod roșu de vreme rea îți va arăta ce primar are localitatea sa, nu o zi obișnuită în care stă acasă și își mângâie motanul.

Furtuna de zilele trecute ne-a arătat doi primari cum nu se poate mai diferiți, deși aparțin aceluiași partid, PNL: Florin Mitroi, din Valu lui Traian, și Vergil Chițac, din Constanța.

Florin Mitroi n-a stat în casă. A ieșit în câmp și a încercat să dea o mână de ajutor pentru ca vălurenii să aibă curent în casă. A recunoscut că a forțat legea pentru a-i ajuta! Mai jos aveți mărturia sa.

Vergil Chițac a stat în vila sa din Eforie, unde locuiește și de unde, în trecut, posta poze cu motanul Caramel. A ajuns și la primărie. Din sursele noastre, nu folosește drumurile din Constanța, pe care le-a dat peste cap, ci o ia prin Portul Constanța. Șoferul, de fapt, pentru că primarul și-a vândut mașina. Îmbrăcat cu cămașă și sacou, de la căldura biroului, și-a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe Facebook. La precedenta furtună a ieșit puțin pe stradă. Și-a luat cu el echipa de comunicare, și-a pus mâna în buzunar și a arătat spre un utilaj cum să ridice un copac rupt. Asta am văzut în imagini.

Iată ce a făcut Florin Mitroi, după cum el însuși explică:

„În primul rând, am făcut tot ce era omenește posibil să aveți curent. După pana generală de sâmbătă, cei care au avut curent (o parte sâmbătă seara, alta duminică) au avut pentru că noi, prin societățile contractate, am intervenit. Noi. Și legal nu aveam voie, să știți. Nici obligație, evident. Oamenii de la gospodărie și-au riscat viața tăind copaci căzuți peste firele în tensiune încă. Societatea care se ocupă de mentenanța iluminatului PUBLIC a intervenit în rețeaua Enel pentru a reda iluminatul în rețeaua de consum casnic. Pentru cei care au rațiune, asta înseamnă multe. Da, nu am stat pe Facebook. Am înroșit telefoanele și am luptat pentru voi, depășindu-ne cu mult datoria, atribuțiile și reglementările. Știu, nu înseamnă nimic pentru nimeni. Dar totuși, acum că a trecut criza, repet că vă aștept pe toți cei care vreți să depuneți reclamații oficiale, sa le transmitem către Enel. Voi face public câte sesizări am primit. De asemenea, vă rog să înțelegeți că nu sunt Dumnezeu, nici nu dețin Enel. Oamenii ăia de la Enel sunt și ei înghețați pe un câmp undeva, și ei sunt doar oameni, luptând cu natura și cu un sistem mai mult decât deteriorat. Nu înțeleg de ce nu putem fi umani. Nu mai intru în detaliile postărilor de pe fb, pe care abia acum le citesc și mă îngrozesc. Mă limitez la a spune că am făcut tot ce am putut, am obținut tot ce se putea obține, riscând mai mult decât veți înțelege. De ce? Pentru că eu chiar iubesc comunitatea asta, așa cum e ea. Pe toți împreună și pe fiecare în parte.
PS: îmi cer scuze pentru cei din Crețoiu, dintr-un motiv pe care nu îl cunosc, ei țin de Enel sucursala Constanța, nu Medgidia, și nu am reușit încă să detectăm defecțiunea. Dar nu renunțăm.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “PNL nu putea avea doi primari mai diferiți: Florin Mitroi și Vergil Chițac

  1. Romanii au in general memorie scurta or sa puna botu’ la cateva vrajeli de-ale lui chitac , ma-ngrozesc la gandul asta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cătălin Cherecheș, primarul fugar, a fost prins în Germania

mar nov. 28 , 2023
Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, a fost prins, marți seară, în Germania. Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupție, iar vineri, când a fost pronunțată sentința, a fugit din țară, informează TVR. Cătălin Cherecheș a fost prins în urma cooperării polițienești internaționale și a […]

V-ar putea interesa și: