PNL și USR au început negocierile

Bogdan Hutuca

PNL și USR au început negocierile, a anunțat, vineri, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

„Au început negocierile cu USR Constanța Campania electorală s-a terminat și interesul PNL este de a contura un Consiliu Local Municipal stabil și majoritar. Programul electoral, promovat de Vergil Chițac, primarul Constanței, conține elemente comune cu programul celor de la USR, ”Constanța renaște”, de aceea vom lucra în vederea armonizării unui proiect de dreapta, care va pune în prim plan relansarea economică a orașului. A venit momentul să ne așezăm la masa negocierilor pentru a armoniza proiectele PNL și pe cele ale USR, astfel încât să avem cel mai bun program de dezvoltare cu soluții, pe termen lung, pentru Constanța și constănțeni.”, a declarat Bogdan Huțucă.

Acesta a subliniat că „are toată încrederea că prima rundă de negocieri a fost una pozitivă și că ambele partide vor uza de toate elementele necesare.”

„Astăzi, după ce PSD a fost trimis definitiv în opoziție, avem obligația să arătăm că putem realiza o majoritate care să lucreze în interesul orașului. Este nevoie să arătăm că putem depăși interesele de partid și că avem maturitate politică, de care să beneficieze locuitorii orașului. După 20 de ani, la masa negocierilor se așează forțe proaspete, oameni pregătiți și îmi pun toate speranțele că primarul Constanței, Vergil Chițac, alături de consilierii PNL și USR, vor contura o echipă solidă, concentrată pe cetățean.”, a mai spus liderul PNL Constanța.


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.