PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! A început proiectul „Infrastructură pentru transportul verde – ITS la nivelul Orașului Eforie”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un șofer străin de TIR care transporta 30 de tone de combustibil conducea în pragul comei alcoolice

Dum mart. 12 , 2023
Un şofer de TIR care conducea băut a fost oprit în trafic de poliţiştii din Bacău, fiind dat jos din autotren de agenţi. El transporta o încărcătură de 30 de tone de combustibil. În imaginile postate pe Facebook se vede cum poliţiştii îi cer şoferului să coboare din cabina TIR-ului. […]

V-ar putea interesa și: