PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! A început proiectul „Infrastructură pentru transportul verde – ITS la nivelul Orașului Eforie”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un primar a felicitat Poliția Locală, care l-a amendat pentru parcare: „Începem să arătăm a țară normală”

mie mart. 8 , 2023
Primarul sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, a fost amendat de Poliția Locală, care este în subordinea primăriei. Edilul a mulțumit public polițiștilor pentru modul în care au procedat. „Am fost ieri la Primăria Municipiului București şi mi-am luat amendă de parcare. Domnul care mi-a dat amenda m-a recunoscut şi […]

V-ar putea interesa și: