PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! „Transport public local cu mijloace ecologice în orașele Techirghiol, Eforie”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Buruiană, prima femeie care face parte din programul de pregătire inițială Operator Nuclear Principal Camera de Comandă

mie mart. 8 , 2023
Astăzi, de 8 Martie, Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN), compania care operează Centrale Nucleară de la Cernavodă, a prezentat-o pe Cristina Buruiană, prima femeie care face parte din programul de pregătire inițială Operator Nuclear Principal Camera de Comandă și un exemplu de dedicare și pasiune. „Operatorul este cel care operează și […]

V-ar putea interesa și: