Poate DNA să facă ordine în Portul Constanța? Au început perchezițiile

port-constanta-1

Procurorii DNA au descins în Portul Constanţa, la sediile Poliţiei de Frontieră Constanţa, Biroului vamal şi Căpităniei Portului într-un dosar de mită din perioada 2015 – 2016. În aceste momente, se desfăşoară 11 percheziţii, inclusive la persoane fizice, lucrători vamali şi poliţişti de frontier, dar şi la Cabinetul medico-santiar de frontieră și vaccinări international.

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016.

În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată într-un comunicat de presă emis de DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța. Sunt vizate infracţiuni de luare de mită de functionari cu ocazia controlării navelor.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Apa are presiune redusă în Năvodari și Lumina

Wed Oct 5 , 2016
  Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă a staţiei de pompare Cota 20, din localitatea Ovidiu, SC RAJA SA a fost nevoită să reducă presiunea furnizării apei potabile astăzi, 05 octombrie 2016, în intervalul orar 09,30 – 14,00. În aceste condiții, abonaţii din oraşul Năvodari, zona […]
robinet apa raja